JH Weddings

De Perfecte bruiloft bestaat!

Pakketten

A tot Z
Dat jullie gaan trouwen staat vast, maar waar haal je de tijd vandaan om alles te plannen en te organiseren. En WAT moet er eigenlijk geregeld worden?! Wij gaan jullie helpen bij het van A tot Z regelen van jullie trouwdag.
Na een persoonlijk gesprek, worden er verschillende voorstellen opgesteld voor ieder budget. Een weddingplanner hoeft geen extra geld te kosten. Wij zoeken naar de beste aanbiedingen en onderhandelen voor jullie met leveranciers. 

Evenementen Coördinatie
Alles is geregeld, maar toch willen jullie op de dag zelf nergens aan hoeven denken. Een aantal weken voor jullie trouwdag maken wij een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken wij de planning van jullie dag. Wij zijn het aanspreekpunt voor de leveranciers en gasten. Wij houden het draaiboek bij en zorgen ervoor dat alles soepel loopt en er niets in de planning ontbreekt. Als er onverhoopt iets misgaat, zorgen wij voor een creatieve oplossing zodat niemand ergens iets van merkt. 

Ceremoniemeester
Aan het meeste is gedacht, maar jullie kunnen of willen niet alles alleen regelen. Wij zullen jullie helpen om de laatste puntjes op de i te zetten en ondersteunen waar jullie geen zin of tijd voor hebben.
Er hoeft geen vriend of familielid gevraagd te worden voor deze tijdrovende taak. Een ceremoniemeester maakt jullie dag een stuk rustiger, mede omdat de leveranciers maar één aanspreekpunt zullen hebben. 

Styling
Jullie zijn het overzicht kwijt, willen graag een (kleur) thema laten terugkomen of missen de rode draad tijdens de dag. Wij zorgen voor één geheel op de trouwdag. Alles wat gezien wordt op de dag lijkt bij elkaar te horen. Alle puzzelstukjes passen. 
Vinden jullie het moeilijk om één of meerdere stijlen te combineren, wij helpen jullie daarbij! 

Fotografie & Video
De grote dag komt er aan, deze willen jullie volop beleven maar ook herinneren. Jullie mooiste herinneringen worden vastgelegd middels film en/of fotografie. 
Misschien willen jullie wel een speciale fotoshoot waar de mooiste foto's van jullie beiden worden gemaakt en worden samengevoegd in een speciaal boek. 
Wij zorgen voor de mooiste locaties en de meest originele of traditionele trouwfoto's en -film. 


Huwelijksaanzoeken
Nu weet je het zeker! Je hebt de liefde van je leven gevonden en wil het bevestigen door met hem of haar in het huwelijk te treden.
Ben jij zelf niet zo romantisch, of misschien heb je wel allemaal plannen, maar weet je niet hoe je het allemaal alleen moet gaan organiseren. Wil jij een geweldig, spontaan en creatief huwelijksaanzoek doen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zullen met jou meedenken en komen met de meest bijzondere plannen voor jouw aanzoek!