JH Weddings

De Perfecte bruiloft bestaat!

Over Ons

Bij JH Weddings geloven wij dat de perfecte bruiloft bestaat. Het plannen van een bruiloft moet een leuke en prettige ervaring zijn en wij gaan jullie hierbij helpen. Of je nu precies weet wat jullie willen op de trouwdag, jullie geen idee hebben wat je moet verwachten, maar wel graag alles wil volgen of jullie het gewoon over je heen willen laten komen, bij JH Weddings helpen wij bij het organiseren van een onvergetelijke dag. Met onze frisse en persoonlijke kijk op elke bruiloft werken wij hard aan een comfortabele sfeer, zodat jullie jezelf kunnen focussen op wat voor jullie belangrijk is, op jullie dag.

Jullie verdienen het om te genieten van de reis naar de grote dag wanneer wij helpen bij het creëren van een ervaring waar jullie van dromen! JH Weddings focust zich op de details, designs en de feilloze uitvoering en zorgt ervoor dat een van de meest gedenkwaardige dagen uit jullie leven van begin tot eind een geweldige herinnering achterlaten.

Of jullie nu veel waarde hechten aan tradities, geloof en gebruiken of eigenzinnig zijn, dat maakt voor ons niet uit. Iedereen is anders en wil op hun eigen manier van hun dag genieten. Wij beloven dat de visie, stijl en persoonlijkheid op jullie dag tot leven komt op een elegante en smaakvolle manier welke past bij jullie
dromen en budget. 
JH Weddings biedt jullie de beste professionals,
meest geweldige locaties en creatieve oplossingen, zodat jullie
optimaal kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Jessica Hoogvliet

Mijn naam is Jessica Hoogvliet en in 2014 heb ik JH Weddings opgericht. Na het behalen van het diploma voor allround-visagiste in 2008 en Hospitality en Eventmanagement in 2011, heb ik dan toch mijn passie gevonden: Mensen blij maken met het (helpen) organiseren van de mooiste dag van hun leven!

Ik zeg bewust helpen organiseren van de mooiste dag, omdat het jullie dag is, ik zal ondersteunen waar nodig. En ja... Als jullie helemaal niets willen doen, is dat natuurlijk ook geen probleem. 

Na 2011 ben ik mijzelf nog meer gaan verdiepen in evenementenmanagement en heb ik eind 2013 de hogere vakopleiding Wedding Planner en hierna de Executive master in Weddingmanagement afgerond.

Graag wil ik een persoonlijke band opbouwen met het bruidspaar, en dus stel ik geen limiet aan het aantal uren dat wij samen doorbrengen. Hoe vaker wij elkaar zien, hoe beter ik kan begrijpen en visualiseren wat jullie graag willen op jullie dag.